<< atgal į sąrašą

TIESIOGINĖS ATRANKOS LIETUVOJE! IEŠKOMAS VISAS VIEŠBUČIŲ PERSONALAS KIPRE!

Paslaugos Visa Lietuva Jau 12-tus metus skelbiame tiesiogines atrankas sezoniniam arba ilgalaikiam DARBUI KIPRO SALOJE, Paphos, Ayia Napa, Protaro miestuose. Tiesioginiai interviu ir prezentacijos su viešbučio tinklo atstovais vyks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose vasario, kovo, balandžio mėnesiais.
Ieškomas visas viešbučio personalas: padavėjai, barmenai, baseino padavėjai, restorano administratoriai (hostess), registratorės, SPA darbuotojai, kambarinės ir kambarių tvarkytojai (yra pozicijų ir vyrams), indų plovėjos, valytojai, virėjai, portje (durininkai), virtuvės pagalbiniai darbuotojai ir kt.
Darbo valandos: 8 val. per dieną, 26 darbo dienos per mėnesį (standartiškai 6 darbo dienos per savaitę, laisvadieniai slenkančiu grafiku). Už viršvalandžius apmokama papildomai.
Anglų kalbos pagrindai. Rusų/vokiečių kalba - didelis privalumas.

Pagrindinis be patirties Darbdaviai siūlo: Nemokamą apgyvendinimą puikiomis sąlygomis; Nemokamą maitinimą 3 kartus per dieną; Socialines garantijas, med. draudimą; Atlyginimą į rankas po visų mokesčių nuo 700-850 Eur; Bilieto kompensaciją atgal į Lietuvą; Kitus papildomus bonusus; Nemokamą pervežimą ir pasitikimą iš oro uosto atvykus ir į oro uostą išvykstant (vertė 100-150 Eur). 850 €