Maisto technologas (-ė) - kokybės vadybininkas (-ė)
MaitinimasVilnius• Meniu kūrimas, tobulinimas bei nuolatinė patiekalų gamybos kontrolė;
• Kokybės, higienos ir GHPT reikalavimų įgyvendinimo priežiūra ir kontrolė;
• Sanitarinių – higieninių normų laikymosi kontrolė;
• Žaliavų ir gaminamų patiekalų kokybės kontrolė;
• Nuolatinis darbuotojų mokymas higienos ir maisto saugos reikalavimų;
• Įmonės atstovavimas bendraujant su valstybinėmis institucijomis • Aukštasis/aukštesnysis išsilavinimas (privalumas maisto saugos ar maisto technologijos srityje);
• Norminių aktų, reglamentuojančių maisto saugą ir kokybę, išmanymas;
• Šiuolaikinių gamybos technologinių procesų išmanymas;
• Puikūs planavimo įgūdžiai, organizaciniai gebėjimai;
• Aktyvumas, iniciatyvumas, atsakingumas;
• Nuovokumas, gebėjimas dirbti komandoje. Aukštesnysis1 metai• darbą savo srities profesionalų komandoje;
• laisvę kurti ir įgyvendinti idėjas;
• asmenines ir profesines tobulėjimo galimybes;
• visada laiku mokamą atlyginimą ir visas socialines garantijas