MaitinimasVilniusMeniu kūrimas, tobulinimas bei nuolatinė patiekalų gamybos kontrolė;
Technologinio proceso priežiūra ir optimizavimas;
Gamybos trikdžių šalinimas;
Žaliavų ir produktų kokybės užtikrinimas;
Pavaldžių darbuotojų darbo organizavimas ir kontrolė. Aukštasis/aukštesnysis išsilavinimas (pageidautina maisto technologijos srityje);
Panašaus darbo patirtis ne mažiau 2 metai;
Šiuolaikinių gamybos technologinių procesų išmanymas;
Maisto kokybės, gamybos proceso sanitarijos – higienos reikalavimų išmanymas;
Puikūs planavimo įgūdžiai, organizaciniai gebėjimai;
Vadovavimo igūdžiai;
Aktyvumas, iniciatyvumas, atsakingumas;
Nuovokumas, gebėjimas dirbti komandoje.Aukštesnysis2 metaidarbą savo srities profesionalų komandoje;
laisvę kurti ir įgyvendinti idėjas;
visada laiku mokamą atlyginimą ir visas socialines garantijas.