<< atgal į sąrašą

Virėja/s

Maitinimas Vilnius Tau svarbu kokios koncepcijos restorane tu dirbi? Tai kviečiame prisijungti prie mūsų komandos ir būti jos neatsiejama dalimi.
Darbo pobūdis:
• Darbas restorano virtuvėje;
• Maisto ruošimas;
• Banketų ir furšetų ruošimas;
• Tiekimo proceso planavimas ir koordinavimas;
• Bendravimas su tiekėjais;
• Tvarkos virtuveje palaikymas;
• Prekių atsargų priežiūra, likučių analizė, optimalaus jų kiekio planavimas ir užtikrinimas;
Reikalavimai:
• Vyrėjo darbo patirtis ruošiant banketus;
• Išmanyti maisto gamybos procesus;
• Loginis mąstymas, imlumas naujovėms, atidumas bei kūrybiškumas;
• Laiko planavimas, greita orientacija, patikimumas, darbštumas, kruopštumas, sąžiningumas, atsakingumas;
• Gebėjimas dirbti savarankiškai ir komandoje.
Įmonė siūlo:
• Darbą pilnu etatu (darbo laikas “trumpa ilga savaitė”);
• Konkurencingą, laiku mokamą, motyvuojantį atlyginimą ir nuo darbo rezultatų priklausančius priedus;
• Dinamišką, turintį iššūkių darbą.
• Profesinio augimo ir kvalifikacijos kėlimo galimybes.
Darbo vieta:
• Ateities g. 31b
Darbo užmokestis:
• 800 Eur (į rankas) + priedai
Atsakingumas Aukštesnysis 2 metai 1300 €