<< atgal į sąrašą

Padavėja

Paslaugos Vilnius Profesionalus klientų aptarnavimas;
Puikus siūlomų patiekalų ir gėrimų meniu išmanymas, svečių konsultavimas;
Sklandus komandinis darbas ir bendravimas su virtuve;
Darbas IIKO kasos aparatu;
Bendros švaros ir tvarkos palaikymas restorane.
Orientacija į svečią, jo poreikius ir aukštą aptarnavimo kokybę;
Sąžiningumas, organizuotumas, atsakingumas, komunikabilumas, paslaugumas;
Puikūs darbo komandoje įgūdžiai;
Higienos normų, geros praktikos taisyklių išmanymas;
Užsienio kalbų žinojimas (privalumas);
Gera nuotaika ir plati šypsena.
Vidurinis 1 metai Įdomų ir dinamišką darbą draugiškame kolektyve;
Didelį arbatpinigių potencialą;
Lankstų darbo grafiką, derinamą su studijomis;
Laiku mokamą sutartą darbo užmokestį ir geras darbo sąlygas;
Skanius pietus ir kavą su tik personalui skirta nuolaida.