<< atgal į sąrašą

GAMYBOS VADOVAS (-Ė) (KULINARIJOS CECHAS)

Gamyba/Pramonė Vilnius Darbo pobūdis
Kulinarinio cecho gamybos proceso organizavimas;
Gamybos apimčių ir žaliavų užsakymų planavimas;
Maisto gaminių kokybės užtikrinimas;
Asortimento išdėstymo nuolatinė stebėsena;
Produkcijos asortimento ir apyvartumo analizavimas;
Personalo (apie 45 asm.) darbo organizavimas (darbo grafikų sudarymas, atranka ir kt.).
Reikalavimai
Maisto technologo išsilavinimas;
Vadovaujamo darbo patirtis (ne mažiau 1 metai);
Gebėjimas organizuoti ir sutelkti komandą darbui;
Mokėjimas greitai spręsti problemas ir priimti sprendimus;
Lankstumas, orientacija į rezultatą ir atsparumas stresui;
Kompiuterinis raštingumas.
Įmonė siūlo:
Profesinio augimo galimybė;
Atlygį 800~1100 Eur neto (priklausomai nuo turimos patirties);
Lankstų darbo grafiką po 8 d. val. (07 val.-16 val.; 08 val.-17 val; 09-18:00 val. )
Solidūs priedai prie atlyginimo;
Nemokamas maitinimas;
Spec. nuolaidos perkant įmonės produktus;
Privilegijos ir dovanos darbuotojams įvairių švenčių proga.
1800 €