<< atgal į sąrašą

Virėjas (-a)

Maitinimas Vilnius Maisto gamyba ir virtuvės darbo organizavimas
Maisto patiekalų ruošimas pagal technologinius reikalavimus, vadovaujantis parengtu ir patvirtintu valgiaraščiu
Reikalavimai:
turėti ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą ir įgytą virėjo profesinę kvalifikaciją
turėti virtuvės darbuotojų higieninių mokymų kursų pažymėjimą
mokėti valstybinę kalbą (arba turėti pirmąją valstybinės kalbos mokėjimo kategoriją)
Vidurinis 1 metai • galimybė nuolat ir sistemingai tobulint profesines žinias bei patyrimą, siekiant išlaikyti bei kelti savo kvalifikaciją, įgyti naujų darbo įgūdžių arba persikvalifikuoti;
• darbo užmokesčio motyvacinė sistema;
• vadovybės palaikymą ir dėmesį darbuotojo poreikiams;
• skanūs ir sveiki pietūs ligoninės kavinėje už simbolinę kainą;
• vieną kartą per metus nemokamai atlikti visus Ligoninės laboratorijoje atliekamus laboratorinius tyrimus; pakartotinius tyrimus atlikti už savikainą;
• odontologijos paslaugos su darbuotojo nuolaida;
• nemokami skiepai nuo gripo bei Hepatito B;
• erkinio encefalito vakcina už pusę tyrimo savikainos, o darbuotojo šeimos nariams galimybė pasiskiepyti už savikainą.
1312,63 €