MaitinimasVilniusMaisto gamyba ir virtuvės darbo organizavimas
Maisto patiekalų ruošimas pagal technologinius reikalavimus, vadovaujantis parengtu ir patvirtintu valgiaraščiuReikalavimai:
turėti ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą ir įgytą virėjo profesinę kvalifikaciją
turėti virtuvės darbuotojų higieninių mokymų kursų pažymėjimą
mokėti valstybinę kalbą (arba turėti pirmąją valstybinės kalbos mokėjimo kategoriją)Vidurinis1 metai• galimybė nuolat ir sistemingai tobulint profesines žinias bei patyrimą, siekiant išlaikyti bei kelti savo kvalifikaciją, įgyti naujų darbo įgūdžių arba persikvalifikuoti;
• darbo užmokesčio motyvacinė sistema;
• vadovybės palaikymą ir dėmesį darbuotojo poreikiams;
• skanūs ir sveiki pietūs ligoninės kavinėje už simbolinę kainą;
• vieną kartą per metus nemokamai atlikti visus Ligoninės laboratorijoje atliekamus laboratorinius tyrimus; pakartotinius tyrimus atlikti už savikainą;
• odontologijos paslaugos su darbuotojo nuolaida;
• nemokami skiepai nuo gripo bei Hepatito B;
• erkinio encefalito vakcina už pusę tyrimo savikainos, o darbuotojo šeimos nariams galimybė pasiskiepyti už savikainą. 1312,63 €