<< atgal į sąrašą

Pardavėjai/Konsultantai dirbti pirmojoje tokio tipo naujoje išparduotuvėje, kurioje bus parduodami įvairių internetinių parduotuvių, klientų grąžinti produktai iki 80% pigiau!!!

Pardavimai Vilnius Kaktus Outlet yra pirmoji tokio tipo išparduotuvė, kurioje bus prekiaujama nuo žaislų iki IT technikos, Superkame grąžintas prekes žinomų prekių gamintojų, tokių kaip „Apple“, „Xiaomi“, „Lego“, “KÄRCHER”, „Bosch“ ir kt. iš didžiųjų pasaulio prekybos platformų, jas išrūšiuojame, patikriname ir padedame rasti naujus šeimininkus.
Mūsų misija – siūlyti aukštos kokybės produktus už mažesnę kainą, suteikiant klientams prieigą prie nuostabių pasiūlymų, kuriuos kitur sunku būtų rasti. Kaip auganti įmonė, mes dedame visas pastangas sukurti teigiamą ir įtraukiančią darbo aplinką mūsų darbuotojams.

Padėti klientams rasti geriausius pasiūlymus teikiant produkto informaciją, atsakinėjant į klausimus ir teikiant rekomendacijas.
Rūpintis, kad parduotuvė visada būtų švari, tvarkinga ir vizualiai patraukli, sukurdami pakvietimą klientams apsipirkti.
Tiksliai ir efektyviai atlikti pardavimo operacijas su kasos aparatu, tvarkant grynaisiais, kreditinėmis kortelėmis ir kitais mokėjimo būdais.
Bendradarbiauti su komanda papildant prekių atsargas, keičiant inventorių ir atnaujinant produktų ekspozicijas.
Ar Jums rūpi teikti klientams puikius pasiūlymus įvairių produktų srityje?
Ar esi smalsus ir energingas?
Ar mėgstate rasti paslėptus lobius ir padėti kitiems surasti nuostabias prekes?
Jei taip, turime jums įdomią galimybę prisijungti prie mūsų komandos kaip pardavėjui/konsultantui mūsų naujoje išparduotuvėje!
Vidurinis be patirties Įvadinius mokymus;
Galimybę įsigyti prekes pigiau rinkos kainos;
Draugišką komandą, su kuria bus smagu dirbti;
Dinamišką, įdomų bei atsakingą darbą.
Alga 900-1200 €/mėn. į rankas
priklausomai nuo turimos kompetencijos, darbo patirties ir darbo rezultatų.
nuo 1350 iki 1920 €