<< atgal į sąrašą

Klientų aptarnavimo ir telefoninių pardavimų specialistas

Administravimas Visa Lietuva Šiuo metu ieškome darbuotojo dirbti iš namų, kuris nepriekaištingai kalba angliškai! Darbo pobūdis apima:
- skambinimus klientams Anglijoje, kurie užpildė paraiškas, ir tikrinimus, ar jie atitinka kriterijus, kvalifikuojantys gauti nemokamą valstybės finansavimą naujam katilui, namo šildymui, saulės radiatoriui ir kitoms namų apšildymo priemonėms.
- teikti puikų klientų aptarnavimą, atsakyti į klientų užklausas ir planuoti įrengimų datas.
Nepriekaištinga anglų kalba - visi klientai kalba anglų kalba. Svarbu, kad kalbėtumėte gerai angliškai, kad galėtumėte efektyviai bendrauti su įvairių akcentų klientais.
Aptarnavimo patirtis - būtina turėti patirties aptarnavimo srityje. Svarbu, kad būtumėte mandagus ir gebėtumėte aiškiai atsakyti į klausimus, kurie gali iškilti pokalbio metu.
Puikūs organizaciniai įpročiai - būti struktūrizuotam, efektyviai tvarkyti laiką ir uždavinius bei gebėti tvarkyti daugelį užduočių kartu.
Gebėjimas dirbti efektyviai, neturint darbdavio fizinio buvimo - turėti gebėjimą savarankiškai dirbti, išlaikant aukštą produktyvumo lygį ir gebėjimą tinkamai komunikuoti ir bendrauti nuotoliniu būdu.
2 metai - Siūlome 20 valandų darbo savaitę su galimybe dirbti iki 35 valandų per savaitę.
- Atlyginimas - pradžioje siūlome 8 eurų valandinį atlyginimą. Jei matome, kad jūs puikiai įgyvendinate savo užduotis ir susitvarkote su darbais, galime per kelis mėnesius pakelti jūsų atlyginimą iki 10 eurų per valandą.
- Siūlome komisinius už sėkmingai surastus ir kvalifikuotus namus.
- Mokymai - teikiame mokymus, kad galėtumėte tobulinti savo įgūdžius ir žinias susijusias su darbu.
1200 €