<< atgal į sąrašą

Virėjas

Maitinimas Kaunas Funkcijos
Laiku pagaminti geros kokybės maistą;

Atsakyti už iš sandėlio priimtų maisto produktų tinkamą saugojimą ir panaudojimą, virtuvės inventoriaus saugojimą, naudojimą pagal paskirtį ir inventoriaus sanitarinę būklę;

Gaminti maistą pagal pateiktą valgiaraštį, paruoštas technologines korteles ir prisilaikant maisto gamybos reikalavimų;

Nuosekliai laikytis maisto tvarkymo procesų etapų, kad būtų išvengta žaliavų ir gatavos produkcijos susilietimo bei kryžminio užteršimo;

Atiduoti pagamintą maistą vartotojams pagal nustatytas maitinimo normas, reikiamos temperatūros ir laikantis maisto atidavimo grafiko ir taisyklių;

Ypač rūpestingai ruošti karščiu neapdorojamus produktus;

Visi įrengimai ir paviršiai, kurie tiesiogiai lietėsi su maistu, pabaigus darbą, švariai išvalomi, reikalui esant dezinfekuojami, dezinfekavimo medžiagomis, kurios naudojamos pagal paskirtį gamintojo nurodytomis sąlygomis. Pastoviai laikytis dezinfekcijos plano. Pildyti privalomus žurnalus ir pan.
Turėti ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą ir (ar) įgytą profesinę kvalifikaciją;
Būti išklausius pirmosios pagalbos ir higienos mokymus bei turėti galiojančius jų pažymėjimus;

Darbe vadovautis Geros higienos praktikos taisyklėmis, LR higienos normomis ir kitais mitybą reglamentuojančiais norminiais aktais
Vidurinis 2 metai Siūlome virėjo darbą Kauno lopšelyje-darželyje "Žemyna" 1 et.