MaitinimasPalanga• Atlieka pirminį maistinės žaliavos (daržovių, kruopų, makaronų, jų gaminių, mėsos, žuvies, iš mėsų – kepenų, plaučių ir t.t.) paruošimą.
• Verda ir troškina įvairias daržoves, makaronus bei košes.
• Formuoja ir įvairiuose prieduose (džiūvėsėliuose, miltuose ir t.t.) apvolioja pusgaminius iš mėsos, žuvies ir kruopų.
• Kepa apkepus, įdarytas ir pjaustytas daržoves, kruopų gaminius.
• Skrudina bulves, troškina, ir kepa daržoves, pusgaminius iš faršo, kepa blynus, sklindžius.
• Gamina pyragėlius, spurgas, bandeles.
• Ruošia patiekalus iš koncentratų.
• Dalina ir patiekia masinės gamybos patiekalus.
• Verda įvairias sriubas.
• Gamina mėsos ir žuvies patiekalus, padažus.
• Ruošia jūros gėrybes (moliuskus, vėžiagyvius ir pan.).
• Atlieka pagalbinius darbus ruošiant kulinarinius gaminius.
• Ruošia saldžiuosius ir šaltuosius patiekalus.
• Paruošia paukštieną virti ir kepti.
• Paruošia trapiąsias ir sluoksniuotąsias tešlas.
• Ruošia ir papuošia užsakomuosius patiekalus. • Būti atestuotu pagal Privalomojo higienos įgūdžių mokymo programą.
• Virėjo pareigoms priimamas asmuo, išmanantis maisto ruošimo būdus, gebantis savarankiškai dirbti.
• Sąžiningumas, atsakingumas, kruopštumas. Vidurinis1 metai• visas socialines garantijas;
• draugišką kolektyvą ir laiku mokamą atlyginimą;
• kvalifikacijos tobulinimo mokymus;
• darbą Palangoje prie jūros. 1100-1200 €