MaitinimasVilniusVirtuvės darbuotojų darbo organizavimas;
Gamybos planavimas (žaliavų užsakymas, tinkamas gaminamų pusgaminių ir patiekalų skaičiaus planavimas);
Naujų darbuotojų įvedimas, esamų mokymas ir darbo kontrolė;
Maisto kokybės užtikrinimas;
Darbas virtuvėje;
Ūkinės apskaitos vykdymas, inventorizacijos.Turi gamybos vadovo patirties maitinimo srityje;
Mėgaujiesi maisto gamybos procesu;
Esi komandos lyderis ir pavyzdys kolegoms;
Esi darbštus, iniciatyvus, orientuotas į rezultatus;
Sugebi valdyti stresines situacijas.Aukštesnysis2 metaiDarbą patikimame ir profesionaliame, inovatyvaus standarto restorane;
Dinamišką darbo atmosferą bendraminčių apsuptyje;
Patogų grafiką - darbą tik darbo dienomis nuo 7 val. iki 16 val ir visada laisvus savaitgalius bei šventines dienas!
Džiaugtis darbu profesionaliame, labai draugiškame, palaikančiame ir bendro tikslo siekiančiame kolektyve ir skanius pietus.nuo 2266 €